Mireille Postma | echtscheidingsmediator & relatietherapeute te HilversumIk ben echtscheidingmediator geworden omdat ik geloof dat relaties begripvol en respectvol beëindigd kunnen worden.

Mijn sterkte punt is het openen van communicatie tussen mensen in een veilige omgeving zodat mensen in staat om zijn hun verwachtingen over zichzelf en hun partners of familie/gezinsleden te onderkennen. Mijn aanpak is direct en intuïtief, welke ik combineer met analyse en NLP. Tevens sta ik met beide voeten op de grond en geef hanteerbare en constructieve feedback waarmee mijn cliënten oplossend en lerend verder kunnen.

Mijn aanpak is verrassend. Zo kan zelfs onze hond Higgs in sommige gesprekken een anker zijn. Soms is mijn aanpak confronterend, ik ben altijd betrokken en persoonlijk en ik ga uit van erkenning van de kracht van het individu.

Ik ben een sterke persoonlijkheid met een ruime levenservaring. Ik heb een luisterend oor en spreek duidelijke taal, maar zonder een stempel te drukken. In mijn praktijk help ik mensen ongeacht hun inkomen, achtergrond of levensovertuiging. Tot mijn praktijk reken ik middelbaar en hoogopgeleide mensen, MKB-ondernemers (ook familiebedrijven en boeren). Geregeld word ik verzocht om bijstand te verlenen als gerechtelijk mediator in conflictueuze echtscheidingen. Daarnaast ben ik verbonden aan de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik onvermogende mensen van dienst kan zijn, ofwel Pro-Deo.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als commercieel vertegenwoordiger. Na de geboorte van mijn twee kinderen en een echtscheiding heb ik de opleiding coaching (ICM) afgerond. Daarna volgenden de opleiding verzwaarde echtscheidingsmediation (MTI) en de driejarige Hbo-opleiding integrale psychosociale therapeut en hypnotherapie (Hynos te Bussum). Tevens ben ik gecertificeerd NLP-practitioner, therapeut Familie-opstellingen en EFT therapeut (Emotional Focus Therapie).


Op zoek naar een Professionele gecertificeerde Pro-Deo Echtscheidingsmediator of een EFT-Relatietherapeut? Neem dan contact op met Mireille Postma en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. U legt uw situatie aan Mireille voor en bepaalt samen in overleg een passend traject.

Bel 035 – 750 03 04. Mailen kan ook naar info@mireillepostma.nl. Mireille neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

keurmerken van scheidingsexpert Postma | Hilversum