U en uw partner hebben ervoor gekozen om te scheiden. Dan is het zaak om snel de volgende stappen te zetten. Los dat u de scheiding snel wilt afronden, moet het ook professioneel afgehandeld worden. U wilt in de toekomst niet voor verrassingen komen te staan. Als u en uw partner op één lijn zitten, dan zal een echtscheiding soepeler verlopen, dan wanneer u beiden lijnrecht tegenover elkaar staat. Postma Echtscheidingsmediation helpt u om er samen uit te komen. Een snelle afwikkeling heeft ook gunstige gevolgen voor de kosten, die dan een stuk lager zullen zijn.

 

  • We willen het samen goed geregeld hebben
  • We komen er niet uit. We zitten niet op een lijn.
  • We willen allebei de kinderen hebben

 

We willen het samen goed geregeld hebben

Goed om te weten dat u het beiden goed geregeld wilt hebben. We gaan er dan ook vanuit dat u beiden op één lijn zit en uw echtscheiding snel geregeld wilt hebben. Samen met u maken wij een overzichtelijk financieel plan. Heeft u kinderen? Dan leggen wij uw afspraken vast in een ouderschapsplan. Hierbij is de stem van de kinderen ook van belang. Zo is de toekomst van iedereen optimaal geregeld.

Neem contact op

We komen er niet uit. We zitten niet op één lijn.

Een echtscheiding heeft impact op een relatie. Zat u in gelukkiger tijden beiden veelal op één lijn, staat u nu lijnrecht tegenover elkaar. Vaak nemen partners dan een eigen advocaat in de arm. Dat bespoedigt vaak niet het echtscheidingsproces. Postma Echtscheidingsmediation staat u bij met adequate juridisch adviezen van onze advocaten. Belangrijk is, om u als partijen bij elkaar te brengen en om datgene te volbrengen dat u voor ogen heeft: een scheiding waar de zaken voor een ieder goed geregeld is.

Neem contact op

We willen allebei de kinderen hebben

Voor Postma Echtscheidingsmediation is het zaak dat kinderen niet de speelbal worden van een echtscheidingsprocedure. Zij hebben niet gekozen voor deze situatie en willen vaak maar één ding: dat de partners het weer goed maken met elkaar en de relatie weer terugbrengen zoals het was. Daarom is het van belang om rust te creëren door alles op het financiële vlak zorgvuldig vast te leggen en een ouderschapsplan op te stellen. Dat geeft overzicht voor u beiden en de kinderen.

Neem contact op